Şimdi yükleniyor

Dizi Aşkı Gerçek Oldu, Çift Birlikte Görüntülendi

Dizi Aşkı Gerçek Oldu, Çift Birlikte Görüntülendi

Kızılcık Şerbeti’nde dizi aşkı yaşayan Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör, gerçek hayatta da aşk yaşıyor. İşte detaylar.

Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti, bu yıla damga vurdu. En çok izlenen dizilerden birisi olan Kızılcık Şerbeti’nde aşık oldukları iddia edilen çiftin daha sonrasında ayrıldığı belirtilmişti. Ancak bugüne kadar belgelenmeyen aşkları geçtiğimiz günlerde resmen belgelendi. Mert Demir konserine birlikte giden çift, burada görüntülendi. Dedikodularıyla gündeme gelen çift bugüne kadar aşkları konusunda hiçbir açıklama yapmamıştı.

Cannes Film Festivali’nde Birlikte Olmuşlardı

Dizi ekibinin Cannes Film Festivali’ne katıldığı dönemde birlikte festivale katılan Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör ikilisi, o dönemde de h aklarındaki hiçbir iddiayı açıklamamıştı. Ancak gündeme gelen son iddialarda Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör arasındaki aşkın burada yeniden canlandığı ve ikilinin ilişkiye başladığı konuşuldu. Son olarak Mert Demir konserinde de görüntülenen çiftin aşkları da böylece belgelendi.

Dizi Aşkı Gerçek Oldu, Çift Birlikte Görüntülendi
Dizi Aşkı Gerçek Oldu, Çift Birlikte Görüntülendi

Sıla Türkoğlu Sosyal Medyada Durumu Gizledi

Mert Demir konserinde Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün birlikte olduğu görüntülense de Sıla Türkoğlu bu durumu gizlemeyi tercih etti. Sosyal medyada konserden görüntüler paylaşan Sıla Türkoğlu, sosyal medyada farklı bir arkadaşını etiketledi. Doğukan Güngör’ü ise etiketlemedi.

Doğukan Güngör ise konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmadığı gibi konsere dair bir paylaşımda da bulunmadı. Dizi aşkının gerçek olması sonrasında sevenleri sosyal medyadan mesajlar gönderse de ikili bu yorumları da görmezden gelmeyi tercih etti.